CLANEK

 

Prahu roztančí nový hudební klub Epic

To, o čem se už nějakou chvíli šušká, se zanedlouho stane skutečností. V centru Prahy se 23. března otevře nový hudební klub Epic, od kterého můžete očekávat jen to nejlepší – špičkový zvuk, moderní design a dramaturgii na světové úrovni. Jeho provozovatelé mají s organizováním (nejen) hudebních eventů bohaté zkušenosti, a to jak v Čechách a na Slovensku, tak v zahraničí.

 

Klub EPIC se bude nacházet v Revoluční ulici 3. Skvělý zvuk produkce známých českých i zahraničních DJů různých elektronických tanečních žánrů zajistí špičkový systém L-Acoustics K2 a vizuální podívanou více než 100 m2 LED obrazovek a nejmodernější osvětlení.

EPIC

"Návštěvníkům EPICu chceme v první řadě nabídnout komplexní a jedinečný zážitek. Namícháme ho ze skvělé elektronické hudby, moderního velkorysého prostoru, kvalitního zvukového aparátu a zajímavých vizuálních prvků. Věříme, že to, co chystáme, bude doopravdy atraktivní kombinací všeho, co si můžete při pořádné párty a nebo noci u drinku s kamarády přát," říká Rudolf Tuček z Ministry, jedné ze společností, která za klubem stojí.

EPIC

Ministry má s taneční scénou bohaté zkušenosti – vlastní dva věhlasné slovenské kluby a poskytuje profesionální ozvučení a osvětlení na velké hudební akce po celém světě. Ministry Rental Service se podílí například na pražských párty Transmission a Magnetic, na známém maďarském festivalu Sziget, chorvatském Ultra Europe i na Transmission Party v Bangkoku a v Melbourne. Další vlastník klubu EPIC, Medusa Group, je zase leader v oblasti gastronomie s více jak 40 restauracemi a bary v Čechách, na Slovensku a v Rakousku.

EPIC

"Praha je světová metropole s pestrým a zajímavým trhem denní a noční gastronomie. Obrovský celoroční potenciál ze strany domácí klientely i turistů vnímáme v kombinaci s fantastickým prostorem v centru, který se nám podařilo získat jako zajímavou šanci právě na koncept nočního klubu. Půjde o nejmodernější klub v Praze, s top kvalitním zvukem a LED technologiemi, chceme zajmout hlavně mladé lidi z Prahy a ze světa, kteří ocení spojení taneční hudby a vizuální show. Záležet si ale necháme i na profesionální recepci, moderním prodeji lístků, moderní a prostorné šatně... Protože právě detaily dotvářejí celek," vysvětluje Peter Štecko, CEO Medusa Group.

Více se o novém klubu EPIC dozvíte na: www.epicprague.com.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016