PARTYINFO

 

INIGO KENNEDY / BLYTH

Datum konání:
09.12.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
Inigo Kennedy (Asymmetric / Token / Rodz-Konez / Semantica / Stroboscopic Artefacts, UK)
Live:
BLyTH (Ian White of Gallon Drunk, Big Sexy Noise) live drum set, DIABEL (Elektrabel / Dialect live PA), Citty / Dash (live AV experimental set / VJ Aeldryn)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: předprodej: 250,- Kč GoOut: https://goout.net/cs/listky/inigo-kennedy+blyth/aarb/, na místě: 290,- Kč
 
 
Inigo Kennedy hostem sobotní Futurum Club Night

Line-up párty ze seriálu klubovek Futurum Club Nights, kde se za poslední rok představilo mnoho výrazných a různé subžánry definujících jmen elektronické taneční scény, se zrodil na narozeninovém večírku Full Moon magazínu.

 

Tam nás doslova uhranulo vystoupení sólového projektu BLyTH (Ian White of Gallon Drunk, Big Sexy Noise). Ian na nás vytáhnul set na analogové bicí podkreslený elektronickými samply. Jeho rytmika a charizma nás během prvních pár minut nechala zapomenout na občanské starosti všedního dne a to je deviza, kterou chceš čím dál víc!

Ve stejné době se začala plánovat párty s jeho spoluostrovanem INIGO KENNEDYM, legendou, famózním producentem a neméně skvělým DJ, vydávajícím na Asymmetric / Token / Rodz-Konez / Semantica / Stroboscopic Artefacts a nápad dát dohromady lineup technopárty trošku jinak, než je zvykem.




Večer otevře se svým audiovizuálním live! setem CITTY vs DASH ve spolupráci s VJ Aeldryn. Málokdo z českých producentů má vydáno a v zahraničí odprezentováno tolik muziky jako  Citty (sólový projekt Martina z Insect Elektrika). Že má Dáša (DASH) naprosto skvělý cit pro výběr hudby a kompozici setu, víme všichni v Ćechách a xx krát se o tom přesvědčili i v zahraničí.

Po jejich úvodním dvouhodinovém setu se představí výše zmiňovaný BLyTH a připraví půdu pro KENNEDYHO, a tam přesně víme, co čekat. Dvě hodiny techna od pána, který s každým novým releasem už několik desitek let přináší zážitek, netendenční, nepoplatný současným trendům a přesto rok za rokem aktuální.

Na závěr večera si velerespektovaní pánové ELEKTRABEL a DIALECT připravili společný live PA set, který pojmenovali příhodně DIABEL, který s velkým úspěchem poprvé prezentovali na letošním Shotgun Festivalu.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016